// JavaScript Document
Kezd oldal
Kezdőoldal  |  A vásárlás menete  |  Fizetés és szállítás  |  Kapcsolat, impresszum  |  Technikai információk  |  Adatvédelem

Fizetés és szállítás

 A webáruházban feltüntetett árak forintban értendő 1 darabos egységárak, amennyiben nincs feltüntetve darabszám. Ahol a termékről nem csak 1 darabos, hanem több, egyforma darabot tartalmazó kép is látható, ott szintén 1 db termék egységára van feltüntetve. Ez alól csak az a kivétel, ahol a termék megnevezésében egyértelműen meg van adva az 1 db-tól eltérő mennyiség.

 Az egységárak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

 A több darabra vonatkozó kedvezményes egységárak a megadott darabszám megvásárlása esetén érvényes 1 darabos egységárak, melyeket a rendelési rendszer automatikusan alkalmaz.

 Webáruházunkban 3 fizetési mód közül választhat. Díjbekérő alapján előre, bankszámlára történő utalással, illetve bankfiókban, pénztárban történő készpénz befizetéssel, PayPal segítségével, vagy utánvétellel. Utólagos, 8-15 banki napos átutalással történő fizetési formához előzetes megállapodás szükséges, amit csak jogi személyek vehetnek igénybe.

A megrendeléseket a nap folyamán folyamatosan dolgozzuk fel. A 12:00 időpontig beérkező utánvételes megrendelések még az adott napon feladásra kerülnek. Az árut a Magyar Posta Logisztika (MPL) 1 napos időgarantált csomagban szállítja, így a csomag következő munkanapon már kézbesítésre kerül.

 Miután megrendelését a webáruház rendszerében elküldte, a postafiókjában azonnal megjelenik a megrendelés tükörképe. Ebben az üzenetben a további eseményekről is tájékoztatás kap.

Figyelem!

 Átutalással történő fizetés esetén csak akkor kezdeményezze az átutalást, ha a személyre szóló - díjbekérőt is tartalmazó - megrendelést visszaigazoló üzenetet is megkapta!

 Amennyiben átutalás esetén 15 munkanapon belül nem érkezik be a teljes összeg, a megrendelés törlődik, tehát ezen az időn túl ne teljesítsen fizetést, hanem kezdeményezzen új megrendelést. A küldeményt 10 munkanapon keresztül tudja átvenni, amennyiben a kiszállításkor nem sikerül a kézbesítés.

Szállítási költségek:

Átutalással fizetve:

- 1 napos időgarantált postai csomag: 1790,- Ft - 1990,- Ft

PayPal fizetéssel:

- 1 napos időgarantált postai csomag: 2190,- Ft - 2390,- Ft

Utánvétellel fizetve:

- 1 napos időgarantált postai csomag: 2090,- Ft - 2390,- Ft

- 60000,- Ft érték felett nem számítunk fel szállítási költséget!

Személyes áruátvétel esetén nincs további költség. Az áru munkanapokon 9:30 és 14:00 között vehető át a telephelyünkön:
6723 Szeged, Kecskeméti utca 1. (Sarki bejárat.)


 A vásárlóink a 45/2014. II. 26. kormányrendelet, valamint az 1997. évi CLV. és a 2001. évi CVIII. törvények alapján érvényesíthetik a szavatossági, jótállási, valamint elállási jogaikat.

 A vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül jogosult az áru visszavásárlását kérni. A termék szállítási költségei minden esetben a vásárlót terhelik, a termék pedig csak sérülés- és használati nyomoktól mentesen tudjuk visszafogadni.

 Ha itt nem kap választ a felmerült kérdésére, akkor kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeken keresztül!