// JavaScript Document
Kezd oldal
Kezdőoldal  |  A vásárlás menete  |  Fizetés és szállítás  |  Kapcsolat, impresszum  |  Technikai információk  |  Adatvédelem

Üdvözöljük a MagnetPlanet Webshopban!

Választékunkban a világ legerősebb mágneseit találja meg, formai alapon csoportosítva. Rudak, korongok, hasábok, kockák, golyók és gyűrűk alkotják a fő termékcsoportokat, és ezekben a legkisebb méretektől a legnagyobbakig széles méretválasztékból válogathat.

 A mágnesek választékának nagyobb részét az eddig gyártott legerősebb ún. ritkaföldfém mágnesek - más néven NEODYM mágnesek - alkotják (röviden NdFeB mágneseknek is nevezik őket, az alkotó elemek vegyjeleiből összerakott betűszóval). Ezen túl található még a választékban szemléltetési célra gyártott AlNiCo mágnesekből is néhány jellegzetes forma. Emellett néhány olyan termék is látható, melyek a mágnesek használatához kapcsolódnak, de vannak a kreativitást fejlesztő játékok, és néhány ötletes termék, melyek mind kapcsolódnak a mágneses jelenségekhez.

 Kínálatunkban növekvő választékban FERRIT mágnesek is találhatóak, hasáb, korong és gyűrű formában. A POT mágnesek választéka is bővült FERRIT rögzítő mágnesekkel.

 Hasznos böngészést kívánunk mindenkinek!

NEODYM MÁGNESEK


FERRIT MÁGNESEK


MÁGNESES ESZKÖZÖK